loader
Dyqanet
Filtro

Brushworks Ceramic Round Brush (Medium)

1,000LEK

Furcë për stilimin e flokëve.

Furcë me madhësi mesatare e cila ju ndihmon të stiloni flokët gjatë tharsjes, për flokë të drejtë ose për të krijuar onde të kendshme dhe natyrale. Fijet e furcës janë tepër rezistente dhe nuk dëmtohen nga nxehtësia, gjithashtu materiali i një ciësie të lartë që kanë në përbërje është tepër delikat me flokët tuaj, nuk i dëmton ose i këput ata. Mund të përdoret nga amatorë ose profesionist pa dallim midis tyre.

2 stok

Cope

Përshkrim

Furcë për stilimin e flokëve.

Furcë me madhësi mesatare e cila ju ndihmon të stiloni flokët gjatë tharsjes, për flokë të drejtë ose për të krijuar onde të kendshme dhe natyrale. Fijet e furcës janë tepër rezistente dhe nuk dëmtohen nga nxehtësia, gjithashtu materiali i një ciësie të lartë që kanë në përbërje është tepër delikat me flokët tuaj, nuk i dëmton ose i këput ata. Mund të përdoret nga amatorë ose profesionist pa dallim midis tyre.

Informacion shtesë

klasifikatori

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!