loader
Dyqanet
Filtro

Brushworks HD Multi Tasking Brush

1,100LEK

Furcë shumëfunksionale për procesin e grimimit!

E krijuar me kujdes kjo furcë me qimet e saj shumë të buta dhe të dendura mundëson një përhapje perfekteve të produkteve  tuaja krem ose pluhur. Pavarësisht teksturës apo formulës, kjo furçë përzien pa mundim dhe përhap produktet tuaja në lëkurë, duke ju lënë me një përfundim rrezatues!

2 stok

Cope

Përshkrim

Furcë shumëfunksionale për procesin e grimimit!

E krijuar me kujdes kjo furcë me qimet e saj shumë të buta dhe të dendura mundëson një përhapje perfekteve të produkteve  tuaja krem ose pluhur. Pavarësisht teksturës apo formulës, kjo furçë përzien pa mundim dhe përhap produktet tuaja në lëkurë, duke ju lënë me një përfundim rrezatues!

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!