loader
Dyqanet
Filtro

Brushworks Rejuvenating Skin Set

2,800LEK

Set që përmban një rul kuarci rozë dhe rul  të përbërë prej mikro gjilpërash.
Përmirësoni regjimin tuaj të kujdesit të lëkurës me setin rinovues të lëkurës Brushworks. Me rul Brazilian Rose Quartz dhe Roller Derma Needle, ky grup është këtu për të transformuar lëkurën tuaj, për të përmirësuar elasticitetin dhe për të promovuar përtëritjen e lëkurës. Përdorni rulin e kuarcit për të qetësuar, ftohur dhe reduktuar ënjtjen në fytyrë dhe rulin e gjilpërës për të ndriçuar dhe tendosur lëkurën dhe për të ndihmuar në përthithjen e produkteve, duke përmirësuar pamjen e saj të përgjithshme.

Seti përfshin:

Rul Brazilian Rose Quartz- Një rul fytyre për të vitalizuar dhe qetësuar lëkurën.
Roller Derma Needle- Një rul me mikro gjilpërë për fytyrën për të ndihmuar përthithjen e produkteve.

2 stok

Cope

Përshkrim

Set që përmban një rul kuarci rozë dhe rul  të përbërë prej mikro gjilpërash.
Përmirësoni regjimin tuaj të kujdesit të lëkurës me setin rinovues të lëkurës Brushworks. Me rul Brazilian Rose Quartz dhe Roller Derma Needle, ky grup është këtu për të transformuar lëkurën tuaj, për të përmirësuar elasticitetin dhe për të promovuar përtëritjen e lëkurës. Përdorni rulin e kuarcit për të qetësuar, ftohur dhe reduktuar ënjtjen në fytyrë dhe rulin e gjilpërës për të ndriçuar dhe tendosur lëkurën dhe për të ndihmuar në përthithjen e produkteve, duke përmirësuar pamjen e saj të përgjithshme.

Seti përfshin:

Rul Brazilian Rose Quartz- Një rul fytyre për të vitalizuar dhe qetësuar lëkurën.
Roller Derma Needle- Një rul me mikro gjilpërë për fytyrën për të ndihmuar përthithjen e produkteve.

Informacion shtesë

klasifikatori

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!