loader
Dyqanet
Filtro

Brushworks Triangular Powder Puff Duo

Sfumo produktet në lëkurë me lehtësi duke përdorur brushworks Triangle Powder Puff Duo.
Ideale për aplikim të pudres, këta trekëndësh ofrojnë rezultate të qëndrueshme dhe me pamje të përsosur. Sfungjeri më i vogël mund të përdoret për të arritur zonat më të vogla të fytyrës, si poshtë syve. Sfungjeri më i madh është i përsosur për të zbutur dhe lëmuar dukshëm gjithë sipërfaqen e lëkurës.

1. PËRDORIMI

Me ndihmën e fiksuesit të pudrës, merrni pak produkt nga pudra juaj dhe presojeni në fytyrë aq herë sa ju e ndjeni të nevojshme. Mund ta përdorni në gjithë fytyrën ose në zonat që dëshironi të duken mat.

Përshkrim

Sfumo produktet në lëkurë me lehtësi duke përdorur brushworks Triangle Powder Puff Duo.
Ideale për aplikim të pudres, këta trekëndësh ofrojnë rezultate të qëndrueshme dhe me pamje të përsosur. Sfungjeri më i vogël mund të përdoret për të arritur zonat më të vogla të fytyrës, si poshtë syve. Sfungjeri më i madh është i përsosur për të zbutur dhe lëmuar dukshëm gjithë sipërfaqen e lëkurës.

1. PËRDORIMI

Me ndihmën e fiksuesit të pudrës, merrni pak produkt nga pudra juaj dhe presojeni në fytyrë aq herë sa ju e ndjeni të nevojshme. Mund ta përdorni në gjithë fytyrën ose në zonat që dëshironi të duken mat.

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!