loader
Dyqanet
Filtro

IRIS COSMETICS EVELINE WONDER MATCH FACE CONTROURING PALETE 01

1,200LEK

Eveline Wonder Match Face Contouring Palette nr. 02 është perfekte për rutinën tuaj të përditshme të grimit.

Ai përmban bronzues, blush, theksues dhe pudër në dy nuanca – të ngrohta dhe të ftohta, duke ju lejuar të përshtatni përbërjen tuaj sipas tonit të lëkurës tuaj individuale.

Plus, ai ka përfitime 4-në-1 në shumë detyra që barazojnë ngjyrën, ndriçojnë fytyrën dhe ofrojnë konturet e përsosura në një produkt vegan me aromë çokollate.

Për një zgjidhje kompakte grimi, mos kërkoni më tej se paleta e konturimit të fytyrës Eveline Wonder Match Nr.02.

SI TË PËRDORNI:

Aplikojeni kozmetikën në fytyrën tuaj. Përdoreni sipas imagjinatës tuaj!

1 stok

Cope

Përshkrim

Eveline Wonder Match Face Contouring Palette nr. 02 është perfekte për rutinën tuaj të përditshme të grimit.

Ai përmban bronzues, blush, theksues dhe pudër në dy nuanca – të ngrohta dhe të ftohta, duke ju lejuar të përshtatni përbërjen tuaj sipas tonit të lëkurës tuaj individuale.

Plus, ai ka përfitime 4-në-1 në shumë detyra që barazojnë ngjyrën, ndriçojnë fytyrën dhe ofrojnë konturet e përsosura në një produkt vegan me aromë çokollate.

Për një zgjidhje kompakte grimi, mos kërkoni më tej se paleta e konturimit të fytyrës Eveline Wonder Match Nr.02.

SI TË PËRDORNI:

Aplikojeni kozmetikën në fytyrën tuaj. Përdoreni sipas imagjinatës tuaj!

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!