loader
Dyqanet
Filtro

Revlon ColorStay Micro™ Easy Precision Liquid Liner

1,190LEK

Krijoni vijëzime të shkëlqyera por të theksuara me penelin e lëngshëm të Easy Precision ColorStay Micro™. Një majë mikro-precize 0,1 mm dhe një formulë me pigment të lartë, veshja 24 HR siguron aplikim të saktë dhe të lehtë. Qoftë definimi natyral ose tendencat më të fundit të penelit që ju kërkoni, ky është opsioni juaj i ri.

• Mikro-majë 0,1 mm që përkulet, e lehtë për t’u përdorur-pa tërheqje
• I papërshkueshëm nga njollat, rezistent ndaj transferimit, i papërshkueshëm nga djersa, i papërshkueshëm nga zbehja
• Lehtë për t’u hequr me sapun dhe ujë të ngrohtë
• Veshje deri në 24 orë

Hapi 1: Tundeni përpara përdorimit për të aktivizuar formulën me intensitet të lartë.
Hapi 2: Rrëshqisni lehtë majën e penelit përgjatë vijës së qerpikëve ose qosheve të jashtme të syve për linja të sakta.
Hapi 3: Shtypni poshtë edhe më fort për të krijuar një vijë më të guximshme për një pamje dramatike.

2 stok

Cope

Përshkrim

Krijoni vijëzime të shkëlqyera por të theksuara me penelin e lëngshëm të Easy Precision ColorStay Micro™. Një majë mikro-precize 0,1 mm dhe një formulë me pigment të lartë, veshja 24 HR siguron aplikim të saktë dhe të lehtë. Qoftë definimi natyral ose tendencat më të fundit të penelit që ju kërkoni, ky është opsioni juaj i ri.

• Mikro-majë 0,1 mm që përkulet, e lehtë për t’u përdorur-pa tërheqje
• I papërshkueshëm nga njollat, rezistent ndaj transferimit, i papërshkueshëm nga djersa, i papërshkueshëm nga zbehja
• Lehtë për t’u hequr me sapun dhe ujë të ngrohtë
• Veshje deri në 24 orë

Hapi 1: Tundeni përpara përdorimit për të aktivizuar formulën me intensitet të lartë.
Hapi 2: Rrëshqisni lehtë majën e penelit përgjatë vijës së qerpikëve ose qosheve të jashtme të syve për linja të sakta.
Hapi 3: Shtypni poshtë edhe më fort për të krijuar një vijë më të guximshme për një pamje dramatike.

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!