loader
Dyqanet
Filtro

Skin Care Albania So Eco Blending Drop Sponge

600LEK

Sfungjerë për përhapjen e fondatinës.

Ky sfungjer grimi i lehtë dhe ultra i butë është një produkt i  domosdoshme për koleksionin tuaj të bukurisë. “Pika e përzierjes” So Eco është një dizajn unik në formë pike që përshtatet me lehtësi  në dorën tuaj, duke lejuar kontroll në përzierje dhe përhapje të njëtrajtshme. Ky sfungjer nuk është thjesht një mjet i zakonshëm grimi, është bileta juaj për një bazë të kombinuar në mënyrë perfekte që duket e pastër dhe mahnitëse. Është i përshtatshëm për t’u përdorur me produkte kozmetike të lëngshëm, krem dhe pluhur, duke e bërë atë zgjidhjen tuaj gjithëpërfshirëse

2 stok

Cope

Përshkrim

Sfungjerë për përhapjen e fondatinës.

Ky sfungjer grimi i lehtë dhe ultra i butë është një produkt i  domosdoshme për koleksionin tuaj të bukurisë. “Pika e përzierjes” So Eco është një dizajn unik në formë pike që përshtatet me lehtësi  në dorën tuaj, duke lejuar kontroll në përzierje dhe përhapje të njëtrajtshme. Ky sfungjer nuk është thjesht një mjet i zakonshëm grimi, është bileta juaj për një bazë të kombinuar në mënyrë perfekte që duket e pastër dhe mahnitëse. Është i përshtatshëm për t’u përdorur me produkte kozmetike të lëngshëm, krem dhe pluhur, duke e bërë atë zgjidhjen tuaj gjithëpërfshirëse

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!