loader
Dyqanet
Filtro

Skin Care Albania So Eco Foundation & Concealer Brush

1,100LEK

Furcë me dy anë  për përhapjen e fondatinës dhe korrektorit.

Prezantimi i furçës So Eco Foundation & Concealer Brush, mjeti i përsosur për të arritur një pamje të rregullt  dhe natyrale. E krijuar me saktësi dhe kujdes, kjo furçë kombinon cilësinë me qëndrueshmërinë, duke e bërë atë një furcë të domosdoshme në koleksionin tuaj të grimit. Qimet janë bërë nga fibra sintetike me cilësi të lartë, super të buta, duke siguruar një aplikim të barabartë të bazës së lëngshme dhe korrektorit. Furça mundëson përhapje të njëtrajtshme të produkteve  në lëkurën tuaj, duke krijuar një përfundim natyral që do t’ju bëjë të ndiheni të sigurta dhe të bukura. Dizajni i tij me dy skaje ju mundëson të kaloni pa probleme midis fondatinës dhe korrektorit pa pasur nevojë për furça të shumta. Kjo jo vetëm qe ju kursen kohë dhe përpjekje, por rezultati është një përfundim i përsosur.

2 stok

Cope

Përshkrim

Furcë me dy anë  për përhapjen e fondatinës dhe korrektorit.

Prezantimi i furçës So Eco Foundation & Concealer Brush, mjeti i përsosur për të arritur një pamje të rregullt  dhe natyrale. E krijuar me saktësi dhe kujdes, kjo furçë kombinon cilësinë me qëndrueshmërinë, duke e bërë atë një furcë të domosdoshme në koleksionin tuaj të grimit. Qimet janë bërë nga fibra sintetike me cilësi të lartë, super të buta, duke siguruar një aplikim të barabartë të bazës së lëngshme dhe korrektorit. Furça mundëson përhapje të njëtrajtshme të produkteve  në lëkurën tuaj, duke krijuar një përfundim natyral që do t’ju bëjë të ndiheni të sigurta dhe të bukura. Dizajni i tij me dy skaje ju mundëson të kaloni pa probleme midis fondatinës dhe korrektorit pa pasur nevojë për furça të shumta. Kjo jo vetëm qe ju kursen kohë dhe përpjekje, por rezultati është një përfundim i përsosur.

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!