loader
Dyqanet
Filtro

Skin Care Albania So Eco Lash Curler

800LEK

Prezantimi i So Eco Lash, mjeti juaj i fundit për të arritur qerpikët e kthyer bukur pa mundim! Forma e lakuar përshtatet në mënyrë të përsosur me qerpikët tuaj dhe rrit bukurinë natyrale të tyre.I krijuar nga materiale të cilësisë së lartë, ky kthyes për qerpikët  është lehtësisht i përdorshëm dhe garanton që nuk e dëmton aspak qerpikun. Koka e kthyesit është e krijuar për tju përshtatur formës natyrale të vijës suaj të qerpikëve duke siguruar që të kapi çdo qerpik edhe ata më të shkurtër.

2 stok

Cope

Përshkrim

Prezantimi i So Eco Lash, mjeti juaj i fundit për të arritur qerpikët e kthyer bukur pa mundim! Forma e lakuar përshtatet në mënyrë të përsosur me qerpikët tuaj dhe rrit bukurinë natyrale të tyre.I krijuar nga materiale të cilësisë së lartë, ky kthyes për qerpikët  është lehtësisht i përdorshëm dhe garanton që nuk e dëmton aspak qerpikun. Koka e kthyesit është e krijuar për tju përshtatur formës natyrale të vijës suaj të qerpikëve duke siguruar që të kapi çdo qerpik edhe ata më të shkurtër.

Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!