loader
Dyqanet

Termat dhe Kushtet

Hyn ne fyqi me date: 10.24.2023


Hyrje

Mirësevini në ZACORA.AL!
Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë tuaj. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si ne mbledhim, përdorim, zbulojmë dhe ruajmë informacionin tuaj personal kur ndërveproni me dyqanet, faqen tonë të internetit ose shërbimet tona….

2. Informacioni që mbledhim
Ne mund të mbledhim llojet e mëposhtme të informacionit:

2.1. Informata personale
Informacioni i kontaktit (p.sh., emri, adresa e emailit, numri i telefonit).
Adresat e transportit dhe faturimit.
Informacioni i pagesës (p.sh. detajet e kartës së kreditit).
Kredencialet e llogarisë (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi).
Preferencat tuaja të komunikimit.

2.2. Informacioni i Përdorimit
Informacion rreth mënyrës se si e përdorni faqen tonë të internetit, duke përfshirë historikun tuaj të shfletimit, faqet që vizitoni dhe produktet që shikoni.
Informacion teknik si adresa juaj IP, lloji i pajisjes dhe informacioni i shfletuesit.
Informacion në lidhje me ndërveprimet tuaja me mbështetjen tonë të klientit.

3. Si e përdorim ne informacionin tuaj
Ne mund të përdorim informacionin tuaj për qëllimet e mëposhtme:

3.1. Sigurimi i produkteve dhe shërbimeve
Përmbushja e porosive tuaja dhe përpunimi i pagesave.
Duke komunikuar me ju për porositë tuaja, duke përfshirë konfirmimin e porosisë dhe përditësimet e transportit.
Duke iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe duke siguruar mbështetjen e klientit.

3.2. Marketingu dhe Promocionet
Ju dërgojmë komunikime marketingu, duke përfshirë buletinet, promovimet dhe ofertat speciale. Ju mund të tërhiqeni nga këto komunikime në çdo kohë.

3.3. Personalizimi
Përshtatja e përvojës suaj të blerjeve dhe ofrimi i rekomandimeve të produktit.
Përmirësimi i faqes sonë të internetit dhe shërbimeve bazuar në komentet dhe përdorimin tuaj.

3.4. Pajtueshmëria ligjore
Pajtueshmëria me kërkesat ligjore dhe rregullatore.
Mbrojtja e të drejtave tona, privatësisë, sigurisë dhe pronës, si dhe të klientëve tanë dhe të tjerëve.

4. Ndarja e informacionit
Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me palët e treta për qëllimet e mëposhtme:

4.1. Ofruesit e Shërbimeve
Ndarja e të dhënave me ofruesit e shërbimeve të besuara që na ndihmojnë të operojmë biznesin tonë, duke përfshirë përpunuesit e pagesave, kompanitë e transportit dhe partnerët e marketingut.

4.2. Kërkesat ligjore
Pajtueshmëria me detyrimet ligjore, të tilla si përgjigjja ndaj thirrjeve dhe zbatimi i politikave tona.

5. Zgjedhjet tuaja
Ju keni të drejtë të:
Qasuni dhe përditësoni informacionin tuaj personal.
Tërheqja nga komunikimet e marketingut.
Fshini llogarinë tuaj (në varësi të politikës sonë të ruajtjes së të dhënave).
Kërkoni transportueshmëri të të dhënave.

6. Siguria
Ne e marrim seriozisht sigurinë e informacionit tuaj personal dhe zbatojmë masa të arsyeshme sigurie për ta mbrojtur atë.

7. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë
Ne mund ta përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë për të pasqyruar ndryshimet në praktikat tona ose për arsye ligjore. Çdo ndryshim do të postohet në faqen tonë të internetit me një datë të rishikuar në fuqi.

8. Na kontaktoni
Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këto Terma dhe Kushte ose praktikat tona të të dhënave, ju lutemi na kontaktoni në info@zacora.al. +355696077117

Faleminderit për besimin në ZACORA.AL. Ne jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë tuaj dhe të ofrojmë një përvojë të sigurt dhe të këndshme blerjeje.


Mirësevini në zacora.al

Qëndra Tregtare Online më e madhe në shqipëri

facebook

FEMRA

facebook

MESHKUJ

facebook

femijë

Shopping cart0
There are no products in the cart!